top of page

Aperitif cocktail

Sablé saumon

Salmon shortbread

 

Fraîcheur de volaille confite foie gras

Fresh poultry with foie gras in a spring roll

 

Macaron au parmesan

Parmesan cheese macaroon

kisspng-veganism-vegetarianism-vegetarian-and-non-vegetari-5b092f92cef115.7892432315273286

Menu

STARTER

Gambas mi-cuite, pochée au thym citron, tagliatelle de légumes croquants, hule de mandarine

Semi-cooked king prawns, poached with lemon thyme, crisp vegetable tagliatelle, mandarin hull

​

MAIN COURSE

Fregola tomate confite et fève , St Pierre rôti et son coulis de poivron rouge et Piquillos, accompagné de légumes glacés

Fregola with tomato confit and fava beans, roast St Pierre with red pepper coulis and piquillo, served with glazed vegetables

 

DESSERT

Palet caramel cacahuètes fleur de sel

Peanut caramel fleur de sel palet

bottom of page